Hva er en Balanz-terapeut?

En balanz-terapeut har tatt sin utdannelse ved balanz norge.
team balanz er et team av terapeuter med forskjellig bakgrunn. Hovedterapien er dog massasje / muskelterapi. Felles for alle terapeutene er at de er godkjent og tilhører Norges Massasje Forbund, NMF.
Med denne utdannelse er de dessuten godkjente av Nordisk bransjeråd, hvilket innebærer at de kan arbeide fritt i Norge, Sverige og Danmark. Utover dette gjennomgår medlemmene obligatoriske videreutdanning hvert år. Annet hvert år gjennomfører alle medlemmer en teoretisk og praktisk eksamen, for å beholde godkjenningen. Dette er den eneste og sikreste måten vi kan kvalitetssikre våre terapeuter på.

En balanz-terapeut har minimum utdannelse til å bruke følgende metoder:

En balanz-terapeut samarbeider ofte med:

Ofte samarbeider flere selvstendige balanz-terapeuter for å kunne gi din bedrift best mulig service. Av naturlige årsaker varierer tilbudet avhengig av hvor mange balanz-terapeuter som finnes i ditt nærområde.

balanz-terapeuten tar seg god tid til klienten, har høy medisinsk kompetanse innen sitt fag og samarbeider med annet helsepersonell når det er nødvendig.

balanz-terapeutens behandling bygger på medisinske fag som anatomi, fysiologi, biomekanikk og patologi.

balanz-terapeuten er interessert i å finne sammenhenger til folks smerter, plager og behandler derfor ofte et annet sted enn der smertene sitter. Forebygging er en viktig del av balanz-terapeutens jobb. Egenøvelser og generelle råd er vanlig

 

Hvis du ønsker å sende oss en mail kan du gjøre det her

facebook